The work concerns the then ongoing repair works to the Ben Pimlott building. It responds to the institution and borrows authority from the aesthetics of legal documents and architectural inspection reports. 

At the request of the university due to a legal dispute, the independent health and safety report was concealed during the exhibition and locked in a safe. In line with the restriction placed on the public access to the work, the report was also placed in the safe during the examination of the work. The examiners, however, were given the option of signing non-disclosure agreements in order to receive the safe code from an independent overseer. To keep the anonymity of the examiners required by Goldsmiths University exam guidelines intact, the names were then redacted before being returned. 

Outside the building in question, the sculpture responds to the recommendations of the report. It provides a supporting structure while blending into the institutional architecture and providing seating for visitors. Through these differing restrictions, examiners and exhibition visitors were offered separate ways to access the work.